Validează-ți contul în câțiva pași simpli și te răsplătim cu 25 de Rotiri Gratuite la Forest Fruit Magic fără rulaj, fără nicio depunere. Validarea contului tău se va face instant, iar tu vei putea începe joaca imediat. În cazul în care contul nu îți este validat automat, te rugăm să contactezi echipa de suport.

Profită acum de ofertă și descoperă câștigurile pe bune!

JOACĂ ACUM!

Termeni și Condiții

 

Termeni și condiții

1. Oferta se adresează tuturor jucătorilor care și-au deschis un cont pe Luck.com și au parcurs toți pașii de validare a contului.

2. Fiecare jucător poate beneficia o singură dată de rotirile pentru validarea contului.

3. Rotirile gratuite sunt valabile 7 zile de la acordare, iar câștigurile provenite din rundele la validare vor fi transferate în balanța cash în limita a 50 RON. Valoarea rotirilor este cea presetată și nu poate fi modificată.

4. Pentru a îndeplini condițiile de retragere a câștigurilor rezultate din folosirea rotirilor gratuite, este necesară realizarea unei depuneri.

5. Realizarea procedurii de validare a contului (KYC) înseamnă acceptarea condiției de rulaj 1x inclusiv pentru suma rezultată din folosirea rotirilor. Astfel, pentru a retrage orice sumă de bani după acceptarea acestui bonus, jucătorii vor trebui să ruleze suma depusă, împreună cu suma rezultată în urma folosirii acestei oferte în secțiunea de cazino a Luck.com.

6. Pariurile efectuate în secțiunea “pariuri” , “virtuale”, “loterii” sau pe orice joc de tip Live Casino, Table Game, Aviator sau altele asemenea nu se iau în considerare pentru îndeplinirea condițiilor de la punctul precedent.

7. Solicitarea unei cereri de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulare va duce la anularea solicitării de retragere, pană în momentul în care se vor îndeplini condițiile prezenței oferte și poate duce la anularea sumelor primite prin prezenta campanie cat si a câștigurilor provenite din utilizarea acestor sume.

8. Oferta respectă Termenii și Condițiile LUCK.COM.

9. Luck.com își rezervă dreptul de a suspenda promoția pentru unul sau pentru toți jucătorii, fără explicații sau notificări prealabile, dacă promoția este folosită într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului. În cazul unui litigiu cu un jucător, decizia Organizatorului va prevala.

10. Luck.com își rezervă dreptul de a exclude jucătorii care participă la promoții cu conturi multiple sau care abuzează în orice mod de prezenta oferta.

11. Luck.com își rezervă dreptul de a anula sau modifica termenii și condițiile acestei oferte fără notificare prealabilă.

Validează-ți contul în câțiva pași simpli și te răsplătim cu 25 de Rotiri Gratuite la Forest Fruit Magic fără rulaj, fără nicio depunere. Validarea contului tău se va face instant, iar tu vei putea începe joaca imediat. În cazul în care contul nu îți este validat automat, te rugăm să contactezi echipa de suport.

Profită acum de ofertă și descoperă câștigurile pe bune!

Site-ul Luck.com este deținut și operat de către Crowd Entertainment Ltd., societate înmatriculată conform legii societăţilor comerciale din Malta , cu sediul social în Malta, 2 Spinola Road, St. Julians STJ 3014, numar de inregistrare C 97517. Licența nr. L1213823W001269 , emisă de Comitetul de Supraveghere din cadrul O.N.J.N., valabilă din data de 01.03.2021 până la data de 28.02.2031.

Cod unic de identificare fiscală 43557448, eliberat de Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți. Accesul la site-urile online cu jocuri pe bani reali este interzis în conformitate cu unele legislații naționale. Este responsabilitatea fiecărui jucător în parte de a se asigura că acționează în conformitate cu legislația în vigoare atunci când accesează site-ul Luck.com.

Jocurile de noroc implică riscuri financiare și de dependență. Jucați cu moderație.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *